Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aslı Albayrak
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
7
3
Yayın
1
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
ÜÇÜNCÜ YAŞ TURİSTLERİNİN OTELLERE BAĞLI RESTORANLARINDA YİYECEK VE İÇECEKLER İLE İLGİLİ KARŞILAŞTIKLARI SORUNLAR
Yazarlar:
Aslı Albayrak
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.664056
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
915
6
ATIF
1
FAVORİ
915
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KADIN VE ERKEKLERİN YEMEK TERCİHLERİNDEKİ FARKLILIKLARIN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Aslı Albayrak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.14520/adyusbd.1009591
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1490
0
ATIF
1
FAVORİ
1490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Restoran Çalışanlarının Vegan ve Vejetaryen Beslenmeyle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Tutumlarının Ölçülmesi
Yazarlar: Yüksel Yılmaz,
Aslı Albayrak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17336/igusbd.995215
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2559
0
FAVORİ
2559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KADIN VE ERKEKLERİN YEMEK TERCİHLERİNDEKİ FARKLILIKLARIN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Aslı Albayrak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.14520/adyusbd.1009591
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1490
1
FAVORİ
1490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜÇÜNCÜ YAŞ TURİSTLERİNİN OTELLERE BAĞLI RESTORANLARINDA YİYECEK VE İÇECEKLER İLE İLGİLİ KARŞILAŞTIKLARI SORUNLAR
Yazarlar:
Aslı Albayrak
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.664056
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
915
1
FAVORİ
915
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
Yayınlar
Restoran Çalışanlarının Vegan ve Vejetaryen Beslenmeyle İlgili Bilgi Düzeyleri ve Tutumlarının Ölçülmesi
Yazarlar: Yüksel Yılmaz,
Aslı Albayrak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17336/igusbd.995215
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2559
1
ATIF
0
FAVORİ
2559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜÇÜNCÜ YAŞ TURİSTLERİNİN OTELLERE BAĞLI RESTORANLARINDA YİYECEK VE İÇECEKLER İLE İLGİLİ KARŞILAŞTIKLARI SORUNLAR
Yazarlar:
Aslı Albayrak
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.664056
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
915
6
ATIF
1
FAVORİ
915
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat