Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ayça Gedikoğlu
Ayça Gedikoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
Konya Food and Agriculture University
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Konya Food and Agriculture University
Yayınlar
FARKLI ÇÖZÜCÜLERİN TÜRKİYE`DE YETİŞEN CİSTUS CRETICUS EKSTRAKLARININ KİMYASAL KOMPOZİSYON, ANTİOKSİDAN AKTİVİTE VE ANTİMİKROBİYAL POTANSİYELİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ayça Gedikoğlu
,
Hale İnci Öztürk
,
Ezgi Aytaç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23047
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
190
0
FAVORİ
190
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
QUALITY ATTRIBUTES OF CITRUS FIBER ADDED GROUND BEEF AND CONSUMER ACCEPTANCE OF CITRUS FIBER ADDED TURKISH MEATBALLS
Yazarlar:
Ayça Gedikoğlu
, Andrew Douglas Clarke
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2079
0
FAVORİ
2079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURUNÇGİL LİFİNDE FLAVONOİDLERİN BELİRLENMESİ VE ÜRETİM METODUNUN TOPLAM FENOLİK MİKTARI, TOPLAM FLAVONOİD MİKTARI, TOPLAM KAROTENOİT MİKTARI VE OKSİJEN RADİKAL SOĞURMA KAPASİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ayça Gedikoğlu
, Andrew Douglas Clarke, İngolf Gruen
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1152
0
FAVORİ
1152
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
TURUNÇGİL LİFİNDE FLAVONOİDLERİN BELİRLENMESİ VE ÜRETİM METODUNUN TOPLAM FENOLİK MİKTARI, TOPLAM FLAVONOİD MİKTARI, TOPLAM KAROTENOİT MİKTARI VE OKSİJEN RADİKAL SOĞURMA KAPASİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ayça Gedikoğlu
, Andrew Douglas Clarke, İngolf Gruen
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18072
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1152
2
ATIF
0
FAVORİ
1152
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat