Bahar Nazli profil resmi
Bahar Nazli Arş. Gör. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 2
4 Yayın
0 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Yapay Zeka (Diğer) Mühendislik Sinyal İşleme

Kurum

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Improvement of corrosion resistance for brass in 3.5% NaCl media by using 4- fluorophenyl-2, 5-dithiohydrazodicarbonamide
Yazarlar: Mothana Ghazı Kadhım Alfalah , Ahmed Elıd, Amgad Ahmed Abdo Ali, Ersin Kamberli , Bahar Nazlı , Sevilay Koyun, Alihan Tosun, Muhammed Kadirlioğlu , Fatma Elkassum, Saleh Quddus Saleh, Abdulrahman Obıed, Fatma Kandemirli
DOI: 10.18596/jotcsa.1268115
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 642

2

1

642

Yayınlar

0

139

Improvement of corrosion resistance for brass in 3.5% NaCl media by using 4- fluorophenyl-2, 5-dithiohydrazodicarbonamide
Yazarlar: Mothana Ghazı Kadhım Alfalah , Ahmed Elıd, Amgad Ahmed Abdo Ali, Ersin Kamberli , Bahar Nazlı , Sevilay Koyun, Alihan Tosun, Muhammed Kadirlioğlu , Fatma Elkassum, Saleh Quddus Saleh, Abdulrahman Obıed, Fatma Kandemirli
DOI: 10.18596/jotcsa.1268115
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 642

1

642

The investigation of the effect of freezing pretreatment on properties of black garlic produced from Kastamonu garlic
Yazarlar: Fatma Kandemirli, Nesrin İçli , Temel Kan Bakır , Bahar Nazlı , Serap Aydın
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20001
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2691

0

2691

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Improvement of corrosion resistance for brass in 3.5% NaCl media by using 4- fluorophenyl-2, 5-dithiohydrazodicarbonamide
Yazarlar: Mothana Ghazı Kadhım Alfalah , Ahmed Elıd, Amgad Ahmed Abdo Ali, Ersin Kamberli , Bahar Nazlı , Sevilay Koyun, Alihan Tosun, Muhammed Kadirlioğlu , Fatma Elkassum, Saleh Quddus Saleh, Abdulrahman Obıed, Fatma Kandemirli
DOI: 10.18596/jotcsa.1268115
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 642

2

1

642

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.