Temel Kan BAKIR Yrd. Doç. Dr. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Yayın 2 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 0
2 Yayın
4 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Kimya Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Yayınlar

The investigation of the effect of freezing pretreatment on properties of black garlic produced from Kastamonu garlic
Yazarlar: Fatma KANDEMİRLİ, Nesrin İÇLİ , Temel Kan BAKIR , Bahar NAZLI , Serap AYDIN
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20001
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1594

0

ATIF

0

FAVORİ

1594

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of peroxidation kinetics in oil-in-water emulsions induced by Cu(II)
Yazarlar: Temel kan Bakır , Reyhan Arabacıoğlu, Fatma Kandemirli , İzzet Şener
DOI: 10.30516/bilgesci.490775
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 803

0

ATIF

0

FAVORİ

803

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.