Temel Kan Bakır profil resmi
Temel Kan Bakır Doç. Dr. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Yayın 6 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 4
6 Yayın
6 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Kimya Elektrokimya Reaksiyon Kinetiği ve Dinamikleri Gıda Bilimleri

Kurum

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

331

The investigation of the effect of freezing pretreatment on properties of black garlic produced from Kastamonu garlic
Yazarlar: Fatma Kandemirli, Nesrin İçli , Temel Kan Bakır , Bahar Nazlı , Serap Aydın
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20001
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2100

0

2100

0

986

Yayınlar

1

0

331

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.