Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Temel Kan Bakır
Doç. Dr.
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Yayın
6
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
4
6
Yayın
6
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-7447-1468
54400864400
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kimya
Elektrokimya
Reaksiyon Kinetiği ve Dinamikleri
Gıda Bilimleri
Kurum
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ, FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Yayınlar
Kazdağı Göknarı kozalak şurubunun 5-hidroksimetilfurfural değerinin ve antioksidan özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Volkan Karacaoğlan
,
Sibel Bayıl Oguzkan
,
Bedrettin Selvi
,
Sabri Ünal
,
Temel Kan Bakır
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Orman Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.53516/ajfr.1436172
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
146
0
FAVORİ
146
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of the Antioxidant and Total Phenolic Substance of Fomes fomentarius and Ganoderma applanatum Mushrooms Showing Therapeutic Properties
Yazarlar:
Mertcan Karadeniz
,
Temel Kan Bakır
,
Sabri Ünal
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.1385144
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
288
0
FAVORİ
288
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Cytotoxicity Analysis of the Effects of Heterobasidion Annosum Mycelia and Cisplatin on Colon Adenocarcinoma (CACO-2) Cell Line
Yazarlar:
Çiğdem Sevim
,
Sabri Ünal
,
Temel Kan Bakır
,
Mertcan Karadeniz
,
Ali Taghizadeh Tgzd
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.1357215
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
315
0
FAVORİ
315
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğal Tüketilebilir Bazı Mantar Türlerinin Fenolik İçeriklerinin ve Antioksidan Aktivitelerinin Araştırılması
Yazarlar:
Mertcan Karadeniz
,
Temel Kan Bakır
,
Sabri Ünal
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24011/barofd.1386438
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
467
0
FAVORİ
467
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The investigation of the effect of freezing pretreatment on properties of black garlic produced from Kastamonu garlic
Yazarlar: Fatma Kandemirli,
Nesrin İçli
,
Temel Kan Bakır
,
Bahar Nazlı
, Serap Aydın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20001
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2312
0
FAVORİ
2312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of peroxidation kinetics in oil-in-water emulsions induced by Cu(II)
Yazarlar:
Temel kan Bakır
, Reyhan Arabacıoğlu,
Fatma Kandemirli
,
İzzet Şener
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.490775
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1070
0
FAVORİ
1070
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Orman Araştırmaları Dergisi
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Cumhuriyet Science Journal
Food and Health
Hakemlik
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
Inspiring Technologies and Innovations
Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Politeknik Dergisi
Sağlık Akademisi Kastamonu
Yayınlar
Investigation of the Antioxidant and Total Phenolic Substance of Fomes fomentarius and Ganoderma applanatum Mushrooms Showing Therapeutic Properties
Yazarlar:
Mertcan Karadeniz
,
Temel Kan Bakır
,
Sabri Ünal
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.1385144
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
288
2
ATIF
0
FAVORİ
288
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğal Tüketilebilir Bazı Mantar Türlerinin Fenolik İçeriklerinin ve Antioksidan Aktivitelerinin Araştırılması
Yazarlar:
Mertcan Karadeniz
,
Temel Kan Bakır
,
Sabri Ünal
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24011/barofd.1386438
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
467
1
ATIF
0
FAVORİ
467
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat