Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Banu Özden Tuncer
Prof. Dr.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
ANTİMİKROBİYEL AKTİVİTEYE SAHİP PEDIOCOCCUS ACIDILACTICI VE PEDIOCOCCUS PENTOSACEUS SUŞLARININ PROBİYOTİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Nazife Yıldırım
,
Banu Özden Tuncer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22025
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
0
ATIF
1
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ANTİMİKROBİYEL AKTİVİTEYE SAHİP PEDIOCOCCUS ACIDILACTICI VE PEDIOCOCCUS PENTOSACEUS SUŞLARININ PROBİYOTİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Nazife Yıldırım
,
Banu Özden Tuncer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22025
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
1
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOAGÜLAZ-NEGATİF STAPHYLOCOCCUS (KNS) VE MACROCOCCUS CASEOLYTICUS SUŞLARININ BİYOFİLM OLUŞTURMA ÖZELLİKLERİNİN VE ADEZYON FAKTÖRLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Gaye Asuman Yerli
,
Banu Özden Tuncer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20099
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
659
0
FAVORİ
659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SUCUKTAN İZOLE EDİLEN PEDIOCOCCUS SUŞLARININ BAZI TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Betül Aslan
,
Banu Özden Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20086
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1250
0
FAVORİ
1250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Yayınlar
SUCUKTAN İZOLE EDİLEN PEDIOCOCCUS SUŞLARININ BAZI TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Betül Aslan
,
Banu Özden Tuncer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20086
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1250
1
ATIF
0
FAVORİ
1250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat