Bengi Hakgüder profil resmi
Bengi Hakgüder
Yayın 2 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
4 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Yayınlar

VURGULU IŞIK İLE İŞLENEN MEYVE VE SEBZE SULARININ KALİTESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1237

0

1237

0

4834

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

4834

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.