Bengi Hakgüder profil resmi
Bengi Hakgüder
Yayın 2 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Yayınlar

VURGULU IŞIK İLE İŞLENEN MEYVE VE SEBZE SULARININ KALİTESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1062

0

1062

0

3841

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

3841

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.