Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sedat Kaya
Öğretim Görevlisi
Muş Alparslan üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
0
4
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-0619-717X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Bitki Biyoteknolojisi
Bitki Hücresi ve Moleküler Biyoloji
Bitki Doku ve Organ Kültürü
Enzimler
Fermantasyon
Kurum
Muş Alparslan üniversitesi
Popüler Yayınları
KATI FAZ FERMENTASYONU (KSF) TEKNİĞİ ile Bacillus subtilis ATCC 6051’den
Yazarlar:
Sedat Kaya
, Yusuf Önen, Fikret Uyar, Nurullah Akcan
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1900
0
ATIF
1
FAVORİ
1900
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peganum harmala L. Tohumundan Yağ Asidi İçeriğinin Belirlenmesi için Süperkritik Karbondioksit Ekstraksiyon Yöntemi ve Bazı Geleneksel Ekstraksiyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Remzi Ekinci
,
Mustafa Fatih Genişel
, Fatih Mehmet Kılınç,
Sedat Kaya
,
Ahmet Onay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
840
0
ATIF
1
FAVORİ
840
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Topraktan İzole Edilen Bacillus Türlerinden α-Amilazın İzolasyonu ve Karakterizasyonu
Yazarlar:
Sedat Kaya
,
Barış Enez
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.595364
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1686
0
ATIF
1
FAVORİ
1686
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muş Ekolojik Koşullarında Bazı Tescilli Nohut (Cicer arietinum L.) Çeşitlerinin Verim, Kalite ve Agronomik Özellikler Bakımından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet Karaman
,
İrfan Erdemci
,
Sedat Kaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18615/anadolu.1440371
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
291
0
ATIF
1
FAVORİ
291
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Muş Ekolojik Koşullarında Bazı Tescilli Nohut (Cicer arietinum L.) Çeşitlerinin Verim, Kalite ve Agronomik Özellikler Bakımından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet Karaman
,
İrfan Erdemci
,
Sedat Kaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18615/anadolu.1440371
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
291
1
FAVORİ
291
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Topraktan İzole Edilen Bacillus Türlerinden α-Amilazın İzolasyonu ve Karakterizasyonu
Yazarlar:
Sedat Kaya
,
Barış Enez
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.595364
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1686
1
FAVORİ
1686
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peganum harmala L. Tohumundan Yağ Asidi İçeriğinin Belirlenmesi için Süperkritik Karbondioksit Ekstraksiyon Yöntemi ve Bazı Geleneksel Ekstraksiyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Remzi Ekinci
,
Mustafa Fatih Genişel
, Fatih Mehmet Kılınç,
Sedat Kaya
,
Ahmet Onay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
840
1
FAVORİ
840
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KATI FAZ FERMENTASYONU (KSF) TEKNİĞİ ile Bacillus subtilis ATCC 6051’den
Yazarlar:
Sedat Kaya
, Yusuf Önen, Fikret Uyar, Nurullah Akcan
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1900
1
FAVORİ
1900
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat