avatar
Sedat Kaya Öğretim Görevlisi Muş Alparslan üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 0
4 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Bitki Biyoteknolojisi Bitki Hücresi ve Moleküler Biyoloji Bitki Doku ve Organ Kültürü Enzimler

Kurum

Muş Alparslan üniversitesi

Popüler Yayınları

KATI FAZ FERMENTASYONU (KSF) TEKNİĞİ ile Bacillus subtilis ATCC 6051’den
Yazarlar: Sedat Kaya , Yusuf Önen, Fikret Uyar, Nurullah Akcan
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2113

0

1

2113

0

1

1907

Yayınlar

1

1907

KATI FAZ FERMENTASYONU (KSF) TEKNİĞİ ile Bacillus subtilis ATCC 6051’den
Yazarlar: Sedat Kaya , Yusuf Önen, Fikret Uyar, Nurullah Akcan
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2113

1

2113

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.