avatar
Sedat Kaya Öğretim Görevlisi Muş Alparslan üniversitesi
Yayın 3 Hakemlik 0
3 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Bitki Biyoteknolojisi Bitki Hücresi ve Moleküler Biyoloji Bitki Doku ve Organ Kültürü Enzimler Fermantasyon

Kurum

Muş Alparslan üniversitesi

Popüler Yayınları

KATI FAZ FERMENTASYONU (KSF) TEKNİĞİ ile Bacillus subtilis ATCC 6051’den
Yazarlar: Sedat Kaya , Yusuf Önen, Fikret Uyar, Nurullah Akcan
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1742

0

1

1742

Topraktan İzole Edilen Bacillus Türlerinden α-Amilazın İzolasyonu ve Karakterizasyonu
DOI: 10.30910/turkjans.595364
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1503

0

1

1503

Yayınlar

Topraktan İzole Edilen Bacillus Türlerinden α-Amilazın İzolasyonu ve Karakterizasyonu
DOI: 10.30910/turkjans.595364
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1503

1

1503

KATI FAZ FERMENTASYONU (KSF) TEKNİĞİ ile Bacillus subtilis ATCC 6051’den
Yazarlar: Sedat Kaya , Yusuf Önen, Fikret Uyar, Nurullah Akcan
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1742

1

1742

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.