Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burcu Kaya
Öğretim Görevlisi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yayın
3
Hakemlik
0
TR Dizin Atıf
1
3
Yayın
0
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-1295-6117
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Aşçılık
Gastronomi (Diğer)
Kurum
Dokuz Eylül Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Popüler Yayınları
Vegan yaşam tarzını benimseyen bireylerin karşılaştığı psikososyal risk faktörleri
Yazarlar:
Ayla Solmaz Avcıkurt
,
Ayşen Ertaş Sabancı
,
Dilek Çoşan
,
Burcu Kaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1384653
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1046
0
ATIF
3
FAVORİ
1046
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Havayolu Şirketleri Özel Yemek Hizmetlerinin Kabin Ekibi Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Şule Kaya Ünal
,
Derman Küçükaltan
,
Elif Dila İmançer
,
Burcu Kaya
,
Cem Tunçay
,
Cem Avcı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
279
0
ATIF
1
FAVORİ
279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Havayolu Şirketleri Özel Yemek Hizmetlerinin Kabin Ekibi Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Şule Kaya Ünal
,
Derman Küçükaltan
,
Elif Dila İmançer
,
Burcu Kaya
,
Cem Tunçay
,
Cem Avcı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
279
1
FAVORİ
279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçıların Sosyal Gastronomi Olgusuna Bakış Açısı: İzmir Depremi Örneği
Yazarlar:
Burcu Kaya
,
Şimal Yakut Aymankuy
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
419
0
FAVORİ
419
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vegan yaşam tarzını benimseyen bireylerin karşılaştığı psikososyal risk faktörleri
Yazarlar:
Ayla Solmaz Avcıkurt
,
Ayşen Ertaş Sabancı
,
Dilek Çoşan
,
Burcu Kaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1384653
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1046
3
FAVORİ
1046
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Journal of Travel and Tourism Research
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat