Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Derman Küçükaltan
Prof. Dr.
İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU, İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
3
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
13
3
Yayın
7
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
0000-0001-7670-9567
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Gastronomi
Kurum
İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU, İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Kırsal Turizmin Gelişimine Yönelik Yerel Halkın Yaklaşımı: Avanos Göynük Köyü Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Eda Özgül Katlav
,
Derman Küçükaltan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.576380
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1497
0
ATIF
1
FAVORİ
1497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek ve İçecek Sektöründe İleri Teknoloji ve Pandemik Düzene Doğru: Yakın Gelecekte Bir Robota ‘Eline Sağlık!’ Diyebilir Miyiz?
Yazarlar:
Reşad Emre Özgüneş
,
Düriye Bozok
,
Derman Küçükaltan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.797343
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5351
8
ATIF
1
FAVORİ
5351
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Havayolu Şirketleri Özel Yemek Hizmetlerinin Kabin Ekibi Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Şule Kaya Ünal
,
Derman Küçükaltan
,
Elif Dila İmançer
,
Burcu Kaya
,
Cem Tunçay
,
Cem Avcı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
321
0
ATIF
1
FAVORİ
321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Havayolu Şirketleri Özel Yemek Hizmetlerinin Kabin Ekibi Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Şule Kaya Ünal
,
Derman Küçükaltan
,
Elif Dila İmançer
,
Burcu Kaya
,
Cem Tunçay
,
Cem Avcı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
321
1
FAVORİ
321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek ve İçecek Sektöründe İleri Teknoloji ve Pandemik Düzene Doğru: Yakın Gelecekte Bir Robota ‘Eline Sağlık!’ Diyebilir Miyiz?
Yazarlar:
Reşad Emre Özgüneş
,
Düriye Bozok
,
Derman Küçükaltan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.797343
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5351
1
FAVORİ
5351
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırsal Turizmin Gelişimine Yönelik Yerel Halkın Yaklaşımı: Avanos Göynük Köyü Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Eda Özgül Katlav
,
Derman Küçükaltan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.576380
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1497
1
FAVORİ
1497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Travel and Tourism Research
Kurul Üyeliği
Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Tourism and Recreation
Turizm Akademik Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yayınlar
Yiyecek ve İçecek Sektöründe İleri Teknoloji ve Pandemik Düzene Doğru: Yakın Gelecekte Bir Robota ‘Eline Sağlık!’ Diyebilir Miyiz?
Yazarlar:
Reşad Emre Özgüneş
,
Düriye Bozok
,
Derman Küçükaltan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.797343
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5351
8
ATIF
1
FAVORİ
5351
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI