Çağatay Ceylan profil resmi
Çağatay Ceylan Doç. Dr. İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Yayın 2 Hakemlik 2
2 Yayın
2 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Doğrusal Olmayan Optik ve Spektroskopi Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

Yayınlar

PEKTİN KAYNAĞI OLARAK TAZE BÜTÜN ENGİNAR VE ENGİNAR KONSERVE ATIĞI
Yazarlar: Cagatay Ceylan , Oguz Bayraktar, Erhan Atci, Şahin Sarrafi
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3620

0

3620

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.