Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çağatay Ceylan
Doç. Dr.
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Yayın
2
Hakemlik
2
2
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Doğrusal Olmayan Optik ve Spektroskopi
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Yayınlar
IDENTIFICATION OF Staphylococcus aureus CHEESE ISOLATES WITH RESPECT TO VIRULENCE PROPERTIES, GENETIC RELATEDNESS AND ANTIBIOTIC RESISTANCE PROFILES
Yazarlar:
Pınar Kadiroğlu
,
Figen Korel
,
Çağatay Ceylan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2800
0
FAVORİ
2800
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEKTİN KAYNAĞI OLARAK TAZE BÜTÜN ENGİNAR VE ENGİNAR KONSERVE ATIĞI
Yazarlar:
Cagatay Ceylan
, Oguz Bayraktar, Erhan Atci, Şahin Sarrafi
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3949
0
FAVORİ
3949
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Hakemlik
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi
Food and Health
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat