Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Pınar Kadiroğlu
Dr. Öğr. Üyesi
ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
4
5
Yayın
2
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
IDENTIFICATION OF Staphylococcus aureus CHEESE ISOLATES WITH RESPECT TO VIRULENCE PROPERTIES, GENETIC RELATEDNESS AND ANTIBIOTIC RESISTANCE PROFILES
Yazarlar:
Pınar Kadiroğlu
,
Figen Korel
,
Çağatay Ceylan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2700
0
FAVORİ
2700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil Ceviz Kabuklarının Biyoaktif Özelliklerinin FT-IR Spektroskopi Yöntemiyle Tahmin Edilmesi
Yazarlar:
Pınar Kadiroğlu
, Halil Ekici
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415643
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20795
0
FAVORİ
20795
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FT-IR SPECTROSCOPY CHARACTERIZATION AND CHEMOMETRIC EVALUATION OF LEGUMES EXTRACTED WITH DIFFERENT SOLVENTS
Yazarlar:
Sevgin Dıblan
,
Pınar Kadiroglu
,
Levent Yurdaer Aydemir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18008
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9032
0
FAVORİ
9032
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of Bioactive and Antimicrobial Properties of Black and Green Teas
Yazarlar:
Pınar Kadiroğlu
,
Sevgin Dıblan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2887
0
FAVORİ
2887
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutma İşlemlerinin İncirlerin (Ficus Carica L.) Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Diğer Önemli Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Haşim Kelebek
, Sevgin Dıblan,
Pınar Kadiroğlu
,
Osman Kola
, Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 1019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2489
0
FAVORİ
2489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Food and Health
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yeşil Ceviz Kabuklarının Biyoaktif Özelliklerinin FT-IR Spektroskopi Yöntemiyle Tahmin Edilmesi
Yazarlar:
Pınar Kadiroğlu
, Halil Ekici
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415643
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20795
4
ATIF
0
FAVORİ
20795
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat