Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ceyda Dadalı
Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
5
1
Yayın
5
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
SU SERTLİĞİNİN TÜRK KAHVESİNİN UÇUCU BİLEŞENLERİNE VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ceyda Dadalı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
475
0
FAVORİ
475
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat