Çiğdem Sezer profil resmi
Çiğdem Sezer KAFKAS UNIVERSITY
Yayın 5 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 2
5 Yayın
2 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

KAFKAS UNIVERSITY

Yayınlar

Kars Yöresinde Üretilen Yerel Gıdaların Laktik Florası
DOI: 10.17094/ataunivbd.819839
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 358

0

358

0

1085

KARS GRAVYER PEYNİRLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Şükrü Topuk, Çiğdem Sezer
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1090

0

1090

Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
Yazarlar: Çiğdem Sezer , Aksem Aksoy, Leyla Vatansever, Nebahat Bilge
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 748

0

748

Sığır Eti Raf Ömrü Üzerine Karanfil Uçucu Yağı ve Nisinin Etkisi
Yazarlar: Zeliha Koplay, Çiğdem Sezer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1319

0

1319

Yayınlar

2

0

1085

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.