Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Derya Atalay
Dr. Öğr. Üyesi
ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
19
5
Yayın
7
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0003-4536-7239
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Mühendisliği
Kurum
ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY
Popüler Yayınları
YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel,
Derya Atalay
,
Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3041
3
ATIF
1
FAVORİ
3041
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ULTRASONİK DESTEKLİ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN KUŞBURNU (ROSA CANINA L.) MEYVESİNİN TOPLAM FENOLİK VE KAROTENOİD MİKTARLARI İLE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Semra Turan
,
Derya Atalay
, Rukiye Solak,
Meliha Özoğul
,
Melek Demirtaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21051
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1234
0
FAVORİ
1234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel,
Derya Atalay
,
Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3041
1
FAVORİ
3041
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEKTİN; KAYNAKLARI VE EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yazarlar:
Derya Atalay
,
Tuğba Türken
,
Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18089
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11071
0
FAVORİ
11071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA TAKVİYELERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Derya Atalay
,
Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
50987
0
FAVORİ
50987
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BEYAZ, YEŞİL VE SİYAH ÇAYLARIN (CAMELLIA SINENSIS) BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Derya Atalay
,
Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6570
0
FAVORİ
6570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Hakemlik
Gıda
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Yayınlar
ULTRASONİK DESTEKLİ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN KUŞBURNU (ROSA CANINA L.) MEYVESİNİN TOPLAM FENOLİK VE KAROTENOİD MİKTARLARI İLE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Semra Turan
,
Derya Atalay
, Rukiye Solak,
Meliha Özoğul
,
Melek Demirtaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21051
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1234
5
ATIF
0
FAVORİ
1234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel,
Derya Atalay
,
Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3041
3
ATIF
1
FAVORİ
3041
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEKTİN; KAYNAKLARI VE EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yazarlar:
Derya Atalay
,
Tuğba Türken
,
Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18089
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11071
1
ATIF
0
FAVORİ
11071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat