avatar
Derya Atalay Dr. Öğr. Üyesi ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY
Yayın 5 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 15
5 Yayın
4 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Mühendisliği

Kurum

ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel, Derya Atalay , Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2566

3

1

2566

Yayınlar

YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel, Derya Atalay , Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2566

1

2566

PEKTİN; KAYNAKLARI VE EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18089
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9972

0

9972

GIDA TAKVİYELERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 47127

0

47127

0

6140

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

1

0

941

YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel, Derya Atalay , Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2566

3

1

2566

PEKTİN; KAYNAKLARI VE EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9972

1

0

9972

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.