avatar
Derya Atalay Dr. Öğr. Üyesi ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY
Yayın 5 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 19
5 Yayın
7 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Mühendisliği

Kurum

ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel, Derya Atalay , Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3041

3

1

3041

Yayınlar

YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel, Derya Atalay , Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3041

1

3041

PEKTİN; KAYNAKLARI VE EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18089
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11071

0

11071

GIDA TAKVİYELERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 50987

0

50987

0

6570

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

5

0

1234

YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel, Derya Atalay , Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3041

3

1

3041

PEKTİN; KAYNAKLARI VE EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11071

1

0

11071

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.