Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Semra Turan
Prof. Dr.
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
12
7
Yayın
13
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
8525018200
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Yağ Teknolojisi
Kurum
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Timokinon, Timol ve Karvakrolün Antioksidan Aktiviteleri ve Lipit Oksidasyonunu Önleme Kapasiteleri
Yazarlar: Şeyma Yıldız,
Semra Turan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.773499
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4884
4
ATIF
1
FAVORİ
4884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kayısı Çekirdeğinin Besinsel ve Biyoaktif Bileşimi: Yağ Asitleri, Tokoferoller, Fenolikler
Yazarlar:
Deniz Günal Köroğlu
,
Ali Topcu
,
Semra Turan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
102
0
FAVORİ
102
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çözücülerle Hazırlanan Bazı Meyve Ekstraktlarının Antioksidan Potansiyeli
Yazarlar:
Deniz Günal Köroğlu
, Gezzemhan Süyünç, Rabia Yıldırım,
Semra Turan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.753868
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
605
0
FAVORİ
605
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASONİK DESTEKLİ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN KUŞBURNU (ROSA CANINA L.) MEYVESİNİN TOPLAM FENOLİK VE KAROTENOİD MİKTARLARI İLE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Semra Turan
,
Derya Atalay
, Rukiye Solak,
Meliha Özoğul
,
Melek Demirtaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21051
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1274
0
FAVORİ
1274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Timokinon, Timol ve Karvakrolün Antioksidan Aktiviteleri ve Lipit Oksidasyonunu Önleme Kapasiteleri
Yazarlar: Şeyma Yıldız,
Semra Turan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.773499
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4884
1
FAVORİ
4884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fenolik Bileşiklerin Lipit Oksidasyonunu Önleme Aktiviteleri ve Timokinonun Terapötik Özellikleri
Yazarlar: Şeyma Yıldız,
Semra Turan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2250
0
FAVORİ
2250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızartılmış Hamurların Farklı Kızartma Koşullarında Renk Değerlerindeki Değişimin Belirlenmesi
Yazarlar:
Şule Keskin
,
Semra Turan
, Rukiye Solak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.430468
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2527
0
FAVORİ
2527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Monokloropropandiol Esterlerinin Oluşumu ve Belirlenmesi
Yazarlar:
Semra Turan
, Rukiye Solak, Şule Keskin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449866
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5192
0
FAVORİ
5192
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Lapseki Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Araştırmalar Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Farklı Çözücülerle Hazırlanan Bazı Meyve Ekstraktlarının Antioksidan Potansiyeli
Yazarlar:
Deniz Günal Köroğlu
, Gezzemhan Süyünç, Rabia Yıldırım,
Semra Turan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.753868
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
605
1
ATIF
0
FAVORİ
605
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASONİK DESTEKLİ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN KUŞBURNU (ROSA CANINA L.) MEYVESİNİN TOPLAM FENOLİK VE KAROTENOİD MİKTARLARI İLE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Semra Turan
,
Derya Atalay
, Rukiye Solak,
Meliha Özoğul
,
Melek Demirtaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21051
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1274
5
ATIF
0
FAVORİ
1274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Timokinon, Timol ve Karvakrolün Antioksidan Aktiviteleri ve Lipit Oksidasyonunu Önleme Kapasiteleri
Yazarlar: Şeyma Yıldız,
Semra Turan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.773499
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4884
4
ATIF
1
FAVORİ
4884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Monokloropropandiol Esterlerinin Oluşumu ve Belirlenmesi
Yazarlar:
Semra Turan
, Rukiye Solak, Şule Keskin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449866
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5192
2
ATIF
0
FAVORİ
5192
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat