Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Duygu Alp
Doktora
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
1
2
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
DÖRT FARKLI POTANSİYEL PROBİYOTİK KÜLTÜR KULLANILARAK ÜRETİLEN TÜRK TİPİ SARIMSAK TURŞULARININ BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Duygu Alp
,
Hakan Kuleaşan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
442
0
FAVORİ
442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik Olarak Kullanılan Lactobacillus spp. Suşlarının Kolesterol Düşürücü Etkileri ve Olası Mekanizmalar
Yazarlar:
Duygu Alp
,
Pelin Ertürkmen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8642
0
FAVORİ
8642
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat