Eda Adal profil resmi
Eda Adal Dr. Öğr. Üyesi ISKENDERUN TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın 2 Hakemlik 3
2 Yayın
3 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

ISKENDERUN TECHNICAL UNIVERSITY

Yayınlar

0

367

NOHUT PROTEİNİ İZOLATI VE PEKTİNİN KOMPLEKS KOASERVASYONU: BİYOPOLİMER ORANI VE pH’NIN ETKİSİ
Yazarlar: Eda Adal
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22069
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 369

0

369

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.