Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayla Aydın
Dr. Öğr. Üyesi
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi
Yayın
1
Hakemlik
4
1
Yayın
4
Hakemlik
0000-0002-3892-0502
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Dünya Mutfakları
Geleneksel Yemek
Gastronomik Trendler
Yemek ve Küreselleşme
Kurum
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi
Yayınlar
THE FACTORS THAT PREVENT THE PRESENTATION OF THE REGIONAL FOODS IN RESTAURANTS: THE CASE OF CAPPODOCIA
Yazarlar:
Ayla Aydın
, Cihan Canbolat, Melek Yaman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
206
0
FAVORİ
206
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat