Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayla Aydın
Dr. Öğr. Üyesi
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi
Yayın
2
Hakemlik
5
2
Yayın
5
Hakemlik
0000-0002-3892-0502
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Yemek ve Küreselleşme
Turizm
Dünya Mutfakları
Geleneksel Yemek
Gastronomik Trendler
Kurum
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi
Yayınlar
Yenilebilir Yabani Otların Kullanım Biçimleri ve Yenilebilir Yabani Otlara İlişkin Geleneksel Bilginin Aktarımı: Orta Karadeniz Örneği
Yazarlar:
Ayla Aydın
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.1461451
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
92
0
FAVORİ
92
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE FACTORS THAT PREVENT THE PRESENTATION OF THE REGIONAL FOODS IN RESTAURANTS: THE CASE OF CAPPODOCIA
Yazarlar:
Ayla Aydın
, Cihan Canbolat, Melek Yaman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
284
0
FAVORİ
284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat