Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gamze Koçer Alaşalvar
Öğretim Görevlisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Bor Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Bor Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yayınlar
Yumurta Kabuğunda Salmonella Enteritidis’in Dekontaminasyonu: Bakteriyofaj ve Levülinik Asit-Sodyum Dodesil Sülfatın Etkinliğinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Gamze Koçer Alaşalvar
,
Zeliha Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460979
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
266
0
FAVORİ
266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat