Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aysun Gargacı Kınay
Dr. Öğr. Üyesi
SİNOP ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
2
4
Yayın
10
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-1984-2860
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Sürdürülebilir Gastronomi
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Geleneksel Yemek
Fonksiyonel Gıdalar
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
SİNOP ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Sinop İli Turizm İstatistiklerinin Değerlendirilmesi (1995-2015)
Yazarlar: Kerem Kaptangil,
Aysun Gargacı
, Hayrullah Çetin
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.288117
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3556
1
ATIF
1
FAVORİ
3556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Rosemary (Rosmarinus officinalis) as a Preservative Agent in Canned Bonito (Sarda sarda)
Yazarlar:
Aysun Gargacı Kınay
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1001401
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1256
0
FAVORİ
1256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Grissini Üretiminde Gıda Takviyesi Olarak Deniz Yosunu (Spirulina) Kullanılmasının Duyusal ve Fiziksel Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Aysun Gargacı Kınay
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.961742
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1027
0
FAVORİ
1027
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Aysun Gargacı Kınay
, Yasemin Sümer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.804547
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sinop İli Turizm İstatistiklerinin Değerlendirilmesi (1995-2015)
Yazarlar: Kerem Kaptangil,
Aysun Gargacı
, Hayrullah Çetin
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.288117
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3556
1
FAVORİ
3556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Marine Science and Technology Bulletin
Kurul Üyeliği
Sinop-e: Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
İktisadi İdari ve Siyasal Araştırmalar Dergisi
Marine Science and Technology Bulletin
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Rosemary (Rosmarinus officinalis) as a Preservative Agent in Canned Bonito (Sarda sarda)
Yazarlar:
Aysun Gargacı Kınay
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1001401
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1256
3
ATIF
0
FAVORİ
1256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Aysun Gargacı Kınay
, Yasemin Sümer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.804547
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
2
ATIF
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sinop İli Turizm İstatistiklerinin Değerlendirilmesi (1995-2015)
Yazarlar: Kerem Kaptangil,
Aysun Gargacı
, Hayrullah Çetin
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.288117
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3556
1
ATIF
1
FAVORİ
3556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat