avatar
Hünkar Avni Duyar Prof. Dr. Sinop University
Yayın 20 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 40 TR Dizin Atıf 15
20 Yayın
17 Hakemlik
40 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık Su Ürünleri Teknolojileri su ürünleri işleme teknolojisi

Kurum

Sinop University

Yayınlar

0

556

0

1271

0

1042

0

952

0

667

SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
DOI: 10.32958/gastoria.804547
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 571

0

571

0

778

0

938

0

819

0

1283

0

1010

0

1785

Yayınlar

3

0

556

3

0

1271

3

0

952

Balık Unu Kalitesine Balık Tazeliğinin Etkisi; Hamsi Unu
DOI: 10.35229/jaes.824885
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 667

7

0

667

SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
DOI: 10.32958/gastoria.804547
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 571

2

0

571

1

0

970

6

0

938

11

0

819

2

0

1283

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.