avatar
Hünkar Avni Duyar Prof. Dr. Sinop University
Yayın 20 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 39
20 Yayın
16 Hakemlik
39 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık Su Ürünleri Teknolojileri su ürünleri işleme teknolojisi

Kurum

Sinop University

Yayınlar

0

371

0

1020

0

775

0

563

SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
DOI: 10.32958/gastoria.804547
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 460

0

460

0

708

0

844

0

649

0

1209

0

941

0

1642

Yayınlar

3

0

371

3

0

1020

3

0

775

Balık Unu Kalitesine Balık Tazeliğinin Etkisi; Hamsi Unu
DOI: 10.35229/jaes.824885
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 563

7

0

563

SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
DOI: 10.32958/gastoria.804547
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 460

2

0

460

1

0

817

6

0

844

11

0

649

2

0

1209

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.