Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Barış Bayraklı
Doç. Dr.
SINOP UNIVERSITY
Yayın
10
Hakemlik
21
CrossRef Atıf
42
TR Dizin Atıf
26
10
Yayın
21
Hakemlik
42
CrossRef Atıf
26
TR Dizin Atıf
0000-0002-1812-3266
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
SINOP UNIVERSITY
Yayınlar
Health Risk Assessment of Metals via Consumption of Rapa Whelk (Rapana venosa) from the Black Sea
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Murat Yiğit
,
Mutlu Altuntaş
, Masashi Maita
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1374919
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
855
0
FAVORİ
855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Impact of cooking processes on the toxic metals, macro, and trace elements composition of Rapana venosa meat
Yazarlar:
Barış Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR24007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
864
0
FAVORİ
864
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Study on Fatty Acid Composition and Quality Indicators of Anchovy (Engraulis encrasicolus) Oils From Different Factories
Yazarlar:
Barış Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1356285
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1747
0
FAVORİ
1747
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Balık Yan Ürünlerinin Kullanımı: Oncorhynchus mykiss Yan Ürünlerinden Elde Edilen Balık Ununun Beslenme Analizi
Yazarlar:
Barış Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Memba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.58626/menba.1360875
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1025
0
FAVORİ
1025
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fatty Acid Profiles of Fish Oil Derived by Different Techniques from By-products of Cultured Black Sea Salmon, Oncorhynchus mykiss
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Barış Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1187017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1116
0
FAVORİ
1116
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Different Processing Methods on Fishmeal Element Quality: Evaporator System
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.922865
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1479
0
FAVORİ
1479
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık Unu Kalitesine Balık Tazeliğinin Etkisi; Hamsi Unu
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.824885
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1024
0
FAVORİ
1024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Raw Material Freshness on Fish Oil Quality Produced in Fish Meal & Oil Plant
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.636002
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1123
0
FAVORİ
1123
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz’de Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve Çaça (Sprattus sprattus) Balıklarının Avcılığı ile Balık Unu-yağı İşleme Teknolojisi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Barış Bayraklı
,
Süleyman Özdemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Memba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2984
0
FAVORİ
2984
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz’de Farklı Hammaddelerden Elde Edilen Balık Unlarının Besin Kompozisyonu
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.636806
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1151
0
FAVORİ
1151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquatic Research
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Marine Science and Technology Bulletin
Memba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Research
Black Sea Journal of Agriculture
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Marine and Life Sciences
Marine Science and Technology Bulletin
Memba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
The Trout Journal of Atatürk University
Yayınlar
Health Risk Assessment of Metals via Consumption of Rapa Whelk (Rapana venosa) from the Black Sea
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Murat Yiğit
,
Mutlu Altuntaş
, Masashi Maita
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1374919
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
855
3
ATIF
0
FAVORİ
855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Study on Fatty Acid Composition and Quality Indicators of Anchovy (Engraulis encrasicolus) Oils From Different Factories
Yazarlar:
Barış Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1356285
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1747
2
ATIF
0
FAVORİ
1747
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Balık Yan Ürünlerinin Kullanımı: Oncorhynchus mykiss Yan Ürünlerinden Elde Edilen Balık Ununun Beslenme Analizi
Yazarlar:
Barış Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Memba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.58626/menba.1360875
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1025
1
ATIF
0
FAVORİ
1025
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fatty Acid Profiles of Fish Oil Derived by Different Techniques from By-products of Cultured Black Sea Salmon, Oncorhynchus mykiss
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Barış Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1187017
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1116
7
ATIF
0
FAVORİ
1116
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Different Processing Methods on Fishmeal Element Quality: Evaporator System
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.922865
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1479
3
ATIF
0
FAVORİ
1479
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık Unu Kalitesine Balık Tazeliğinin Etkisi; Hamsi Unu
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.824885
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1024
7
ATIF
0
FAVORİ
1024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Raw Material Freshness on Fish Oil Quality Produced in Fish Meal & Oil Plant
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.636002
ATIF
13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1123
13
ATIF
0
FAVORİ
1123
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz’de Farklı Hammaddelerden Elde Edilen Balık Unlarının Besin Kompozisyonu
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.636806
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1151
6
ATIF
0
FAVORİ
1151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI