Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Göksel Tırpancı Sivri
Dr. Arş. Gör.
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
3
3
Yayın
6
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Üzüm çekirdeklerinde pestisit içeriğinin azaltılması için yenilikçi teknolojiler
Yazarlar:
Göksel Tırpancı Sivri
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1443273
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
259
0
FAVORİ
259
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of the Physicochemical Properties and Fatty Acid Composition of Some Cheese Types with Geographical Indication in Thrace Region
Yazarlar:
Kübra Subaşı
,
Göksel Tırpancı Sivri
,
Murat Taşan
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1093329
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
589
0
FAVORİ
589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mihaliç Peynirlerinden İzole Edilen Propionibacterium Türlerinin MALDI-TOF MS ile Tanımlanması
Yazarlar:
Göksel Tırpancı Sivri
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.526431
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
985
0
FAVORİ
985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Determination of the Physicochemical Properties and Fatty Acid Composition of Some Cheese Types with Geographical Indication in Thrace Region
Yazarlar:
Kübra Subaşı
,
Göksel Tırpancı Sivri
,
Murat Taşan
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1093329
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
589
1
ATIF
0
FAVORİ
589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mihaliç Peynirlerinden İzole Edilen Propionibacterium Türlerinin MALDI-TOF MS ile Tanımlanması
Yazarlar:
Göksel Tırpancı Sivri
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.526431
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
985
2
ATIF
0
FAVORİ
985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat