Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Murat TAŞAN
Murat TAŞAN
Prof. Dr.
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
0000-0003-1490-7626
Yayın
6
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
7
0000-0003-1490-7626
6
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Yağ Teknolojisi
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Trans Yağ Asidi İçermez Beyanı Bulunan Bazı Endüstriyel Gıdaların Yağ Asidi Profilleri
Yazarlar:
Murat TAŞAN
, Bekir Alper DEMİR
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.288733
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3015
0
ATIF
1
FAVORİ
3015
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Kurutma Ön İşlemleri ve Yöntemlerinin Pırasanın (Allium Porrum L.) Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Murat TAŞAN
,
Hasret ALTUNKANAT
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1140541
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
113
0
FAVORİ
113
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Comparison of Acrylamide Contents of Some Nuts Produced Organically and Conventionally
Yazarlar:
Baha Aydın YILMAZ
,
Işın AYDIN ÜNSAL
,
Murat TAŞAN
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1128261
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
214
0
FAVORİ
214
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of the Physicochemical Properties and Fatty Acid Composition of Some Cheese Types with Geographical Indication in Thrace Region
Yazarlar:
Kübra SUBAŞI
,
Göksel TIRPANCI SİVRİ
,
Murat TAŞAN
,
Ömer ÖKSÜZ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1093329
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
440
0
FAVORİ
440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trans Yağ Asidi İçermez Beyanı Bulunan Bazı Endüstriyel Gıdaların Yağ Asidi Profilleri
Yazarlar:
Murat TAŞAN
, Bekir Alper DEMİR
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.288733
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3015
1
FAVORİ
3015
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Organik Kuruyemişlerin Ağır Metal İçeriklerine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Murat TAŞAN
,
Hatice KARCIK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4417
0
FAVORİ
4417
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Soğuk Pres Yağların Bazı Mikro ve Makro Element İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Murat Taşan
, Yasemin İmer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15996
0
FAVORİ
15996
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bahçe
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Lapseki Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Araştırmalar Dergisi
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Determination of the Physicochemical Properties and Fatty Acid Composition of Some Cheese Types with Geographical Indication in Thrace Region
Yazarlar:
Kübra SUBAŞI
,
Göksel TIRPANCI SİVRİ
,
Murat TAŞAN
,
Ömer ÖKSÜZ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1093329
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
440
1
ATIF
0
FAVORİ
440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat