avatar
Gülsüm Öksüztepe Prof. Dr. FIRAT UNIVERSITY, FACULTY OF VETERINARY, DEPARTMENT OF FOOD HYGIENE AND TECHNOLOGY, DEPARTMENT OF FOOD HYGIENE AND TECHNOLOGY
Yayın 3 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 7
3 Yayın
5 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sağlık Bilimleri Veteriner Bilimleri

Kurum

FIRAT UNIVERSITY, FACULTY OF VETERINARY, DEPARTMENT OF FOOD HYGIENE AND TECHNOLOGY, DEPARTMENT OF FOOD HYGIENE AND TECHNOLOGY

Popüler Yayınları

Elazığ’da Satılan Şavak Tulum Peynirlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Pelin Demir, Sümeyye Erkan, Gülsüm Öksüztepe
DOI: 10.31196/huvfd.458771
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2180

4

1

2180

Yayınlar

Elazığ’da Açıkta Satılan Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Pelin Demir, Sümeyye Erkan, Gülsüm Öksüztepe , Gökhan Kürşad İncili
DOI: 10.32707/ercivet.648568
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1319

0

1319

Elazığ’da Satılan Şavak Tulum Peynirlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Pelin Demir, Sümeyye Erkan, Gülsüm Öksüztepe
DOI: 10.31196/huvfd.458771
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2180

1

2180

Elazığ İlinde Satılan Çiğ Süt ve UHT Sütlerde Aflatoksin M1 Düzeyi
Yazarlar: Meltem Kızıl, Pelin Demir , Sümeyye Erkan, Gülsüm Öksüztepe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 444

0

444

Yayınlar

Elazığ’da Açıkta Satılan Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Pelin Demir, Sümeyye Erkan, Gülsüm Öksüztepe , Gökhan Kürşad İncili
DOI: 10.32707/ercivet.648568
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1319

3

0

1319

Elazığ’da Satılan Şavak Tulum Peynirlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Pelin Demir, Sümeyye Erkan, Gülsüm Öksüztepe
DOI: 10.31196/huvfd.458771
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2180

4

1

2180

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.