avatar
Gürhan Özaydın Dr. Öğr. Üyesi SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ, TARIM EKONOMİSİ PR.
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 5
6 Yayın
3 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri Gıda Bilimleri Tarım Ekonomisi Tarım İşletmeciliği

Kurum

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ, TARIM EKONOMİSİ PR.

Popüler Yayınları

Tüketicilerin Gıda Tüketiminde Ambalajın Önemi: Konya İli Selçuklu İlçesi Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.364893
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1386

1

1

1386

0

1

251

Yayınlar

1

251

TÜRKİYE’DE UN VE UNLU MAMULLER SANAYİNİN MEVCUT YAPISI VE GIDA SANAYİ İÇERİSİNDEKİ YERİ
Yazarlar: Gürhan Özaydın , Zuhal Karakayacı
Yayın Bilgisi: 2023 , Wheat Studies
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1587

0

1587

Tarım Sektöründe Arge ve İnovasyon
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.464556
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2537

0

2537

Tüketicilerin Gıda Tüketiminde Ambalajın Önemi: Konya İli Selçuklu İlçesi Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.364893
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1386

1

1386

Yayınlar

2

0

2566

Tarım Sektöründe Arge ve İnovasyon
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.464556
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2537

6

0

2537

Tüketicilerin Gıda Tüketiminde Ambalajın Önemi: Konya İli Selçuklu İlçesi Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.364893
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1386

1

1

1386

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.