Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Heysem Suat Batu
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
7
2
Yayın
1
Hakemlik
7
TR Dizin Atıf
0000-0002-7743-4638
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
ÇATALHÖYÜK GASTRONOMİ KÜLTÜRÜ: ANADOLU (TÜRKİYE)’DA VE DÜNYA TARİHİNDE BİLİNEN İLK MUTFAK UYGULAMALARI
Yazarlar:
Ali Batu
,
Heysem Suat Batu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.58455/cutsad.1472506
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
166
0
ATIF
2
FAVORİ
166
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yüksek Sıcaklıkta (Barbekü, Açık Alev, Tava) Pişirme ve Pürmüz Kullanmanın Gıdaların Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Ali Batu
,
Heysem Suat Batu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Turizm Analizi Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.13152559
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
150
0
FAVORİ
150
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇATALHÖYÜK GASTRONOMİ KÜLTÜRÜ: ANADOLU (TÜRKİYE)’DA VE DÜNYA TARİHİNDE BİLİNEN İLK MUTFAK UYGULAMALARI
Yazarlar:
Ali Batu
,
Heysem Suat Batu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.58455/cutsad.1472506
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
166
2
FAVORİ
166
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat