Ali Batu profil resmi
Ali Batu Prof. Dr. Emekli
Yayın 10 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 3
10 Yayın
6 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Emekli

Popüler Yayınları

0

2

236

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2339

2

1

2339

HELAL TURİZM (OTEL) İŞLETMECİLİĞİNDE GEREKLİ KRİTERLER
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1222725
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 610

0

1

610

Türk Tarihinde Gastronomi Kültürü
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2024 , Gastro-World
DOI: 10.5281/zenodo.13919551
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 565

0

1

565

Yayınlar

Türk Tarihinde Gastronomi Kültürü
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2024 , Gastro-World
DOI: 10.5281/zenodo.13919551
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 565

1

565

Pekmez Üretim Yönteminin Sağlıklı Beslenmedeki Önemi
Yazarlar: Ali Batu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 356

0

356

0

271

2

236

0

429

HELAL TURİZM (OTEL) İŞLETMECİLİĞİNDE GEREKLİ KRİTERLER
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1222725
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 610

1

610

TAVUK ETİ ÜRETİMİNDE HELAL KRİTİK KONTROL NOKTALARI
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1135969
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3572

0

3572

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2339

1

2339

Sade Lokum Üretimi Süresince Gastronomik Özelliklerinde Oluşan Değişmeler
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1843

0

1843

0

670

Yayınlar

TAVUK ETİ ÜRETİMİNDE HELAL KRİTİK KONTROL NOKTALARI
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1135969
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3572

1

0

3572

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2339

2

1

2339

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.