Ali Batu profil resmi
Ali Batu Prof. Dr. Emekli
Yayın 12 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 5
12 Yayın
6 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Emekli

Popüler Yayınları

Türk Tarihinde Gastronomi Kültürü
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2024 , Gastro-World
DOI: 10.5281/zenodo.13919551
ATIF 0 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4726

0

4

4726

0

2

825

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3514

3

1

3514

TAVUK ETİ ÜRETİMİNDE HELAL KRİTİK KONTROL NOKTALARI
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1135969
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6425

1

1

6425

HELAL TURİZM (OTEL) İŞLETMECİLİĞİNDE GEREKLİ KRİTERLER
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1222725
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1179

0

1

1179

Yayınlar

0

180

HELAL BESLENMENİN İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2025 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1629563
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 704

0

704

Türk Tarihinde Gastronomi Kültürü
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2024 , Gastro-World
DOI: 10.5281/zenodo.13919551
FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4726

4

4726

Pekmez Üretim Yönteminin Sağlıklı Beslenmedeki Önemi
Yazarlar: Ali Batu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3069

0

3069

0

857

0

1306

2

825

HELAL TURİZM (OTEL) İŞLETMECİLİĞİNDE GEREKLİ KRİTERLER
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1222725
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1179

1

1179

TAVUK ETİ ÜRETİMİNDE HELAL KRİTİK KONTROL NOKTALARI
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1135969
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6425

1

6425

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3514

1

3514

Sade Lokum Üretimi Süresince Gastronomik Özelliklerinde Oluşan Değişmeler
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2021

0

2021

0

874

Yayınlar

HAYVAN BESLEME VE KESİM YÖNTEMLERİNİN ETİN HELALLİĞİ, KALİTESİ VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2024 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1465954
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1306

1

0

1306

TAVUK ETİ ÜRETİMİNDE HELAL KRİTİK KONTROL NOKTALARI
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1135969
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6425

1

1

6425

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3514

3

1

3514