Ali Batu profil resmi
Ali Batu Prof. Dr. Emekli
Yayın 5 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 2
5 Yayın
4 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Emekli

Popüler Yayınları

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1699

2

1

1699

HELAL TURİZM (OTEL) İŞLETMECİLİĞİNDE GEREKLİ KRİTERLER
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1222725
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 227

0

1

227

Yayınlar

HELAL TURİZM (OTEL) İŞLETMECİLİĞİNDE GEREKLİ KRİTERLER
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1222725
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 227

1

227

TAVUK ETİ ÜRETİMİNDE HELAL KRİTİK KONTROL NOKTALARI
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1135969
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1845

0

1845

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1699

1

1699

Sade Lokum Üretimi Süresince Gastronomik Özelliklerinde Oluşan Değişmeler
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1667

0

1667

0

488

Yayınlar

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1699

2

1

1699

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.