Ali Batu profil resmi
Ali Batu Prof. Dr. Emekli
Yayın 12 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 5
12 Yayın
6 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Emekli

Popüler Yayınları

0

3

621

Türk Tarihinde Gastronomi Kültürü
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2024 , Gastro-World
DOI: 10.5281/zenodo.13919551
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3221

0

3

3221

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3234

3

1

3234

TAVUK ETİ ÜRETİMİNDE HELAL KRİTİK KONTROL NOKTALARI
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1135969
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5965

1

1

5965

HELAL TURİZM (OTEL) İŞLETMECİLİĞİNDE GEREKLİ KRİTERLER
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1222725
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1066

0

1

1066

Yayınlar

0

61

HELAL BESLENMENİN İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2025 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1629563
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 324

0

324

Türk Tarihinde Gastronomi Kültürü
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2024 , Gastro-World
DOI: 10.5281/zenodo.13919551
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3221

3

3221

Pekmez Üretim Yönteminin Sağlıklı Beslenmedeki Önemi
Yazarlar: Ali Batu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2132

0

2132

0

748

0

1111

3

621

HELAL TURİZM (OTEL) İŞLETMECİLİĞİNDE GEREKLİ KRİTERLER
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1222725
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1066

1

1066

TAVUK ETİ ÜRETİMİNDE HELAL KRİTİK KONTROL NOKTALARI
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1135969
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5965

1

5965

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3234

1

3234

Sade Lokum Üretimi Süresince Gastronomik Özelliklerinde Oluşan Değişmeler
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1976

0

1976

0

820

Yayınlar

HAYVAN BESLEME VE KESİM YÖNTEMLERİNİN ETİN HELALLİĞİ, KALİTESİ VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2024 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1465954
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1111

1

0

1111

TAVUK ETİ ÜRETİMİNDE HELAL KRİTİK KONTROL NOKTALARI
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1135969
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5965

1

1

5965

HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar: Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3234

3

1

3234

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.