İlkem Demirkesen profil resmi
İlkem Demirkesen Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Yayınlar

FARKLI MUMLARLA OLUŞTURULAN OLEOJELLERİN REOLOJİK VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2762

0

2762

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Editörlük
Gıda
Gıda
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.