Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İlkem Demirkesen
Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
FARKLI MUMLARLA OLUŞTURULAN OLEOJELLERİN REOLOJİK VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Ilkem Demirkesen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2762
0
FAVORİ
2762
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Editörlük
Gıda
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gıda
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat