Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Jess Mark Dagodog
Uzm. Dr.
Mindanao State University Tawi-Tawi College of Technology and Oceanography
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık Stok Değerlendirmesi
Kurum
Mindanao State University Tawi-Tawi College of Technology and Oceanography
Yayınlar
Sensory, physicochemical, microbiological properties and commercialization preference of formulated spicy salted fish Ginamos
Yazarlar:
Jess Mark Dagodog
,
Wendilyn Abdulgani
,
Sofia Akrim
,
Jurma Tikmasan
,
Jurmin Sarri
,
Iannie Marıbao
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1392159
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
513
0
FAVORİ
513
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat