Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Merve Özdemir
Dr. Öğr. Üyesi
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
10
2
Yayın
8
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
0000-0002-0542-7500
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Halk Sağlığı Beslenmesi
Beslenme Bilimi
Beslenme Epidemiyolojisi
Kurum
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayınlar
Sağlık çalışanlarının probiyotik, prebiyotik ve sinbiyotikler hakkındaki bilgi düzeyinin ve tüketim durumlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Beril Köse
, Aylin Aydın,
Merve Özdemir
, Esen Yeşil
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gastroenteroloji Dergisi
DOI: 10.17941/agd.619171
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3674
0
FAVORİ
3674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyabetik Hastaların Beslenme Alışkanlıkları ve Bilgi Düzeylerinin Metabolik Kontrolle İlişkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Merve Özdemir
,
Emine Aksoydan
,
Rahime Evra Karakaya
, Yasemin Coşkun, Rabia Nur Kocamış
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
607
0
FAVORİ
607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gastroenteroloji Dergisi
Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dergisi
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Spor Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Sağlık çalışanlarının probiyotik, prebiyotik ve sinbiyotikler hakkındaki bilgi düzeyinin ve tüketim durumlarının belirlenmesi
Yazarlar:
Beril Köse
, Aylin Aydın,
Merve Özdemir
, Esen Yeşil
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gastroenteroloji Dergisi
DOI: 10.17941/agd.619171
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3674
10
ATIF
0
FAVORİ
3674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat