Nurcan KOCA Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 6
5 Yayın
1 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

FARKLI PEYNİR ÇEŞİTLERİNİN YAŞAM DÖNGÜSÜ ANALİZİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22062
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 420

0

ATIF

0

FAVORİ

420

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLER İLE KURUTULMUŞ YAĞI AZALTILMIŞ BEYAZ PEYNİRİN KURUTMA KİNETİĞİ
Yazarlar: Özgün KÖPRÜALAN, Feyza ELMAS, Anıl BODRUK, Şeyma ARIKAYA, Mehmet KOÇ , Nurcan KOCA , Figen ERTEKİN
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20107
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 575

1

ATIF

0

FAVORİ

575

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TOPRAĞA GÖMEREK VEYA BUZDOLABI KOŞULLARINDA OLGUNLAŞTIRMANIN SİVAS KÜP PEYNİRİNİN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Dilsat BULUT ERGİN, Nurcan KOCA
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18094
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2312

0

ATIF

0

FAVORİ

2312

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Sanayisinde Ultraviyole Işığın Yüzey Uygulamaları
Yazarlar: Nurcan KOCA , Turkuaz Ecem SAATLİ, Müge URGU
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.417901
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15091

0

ATIF

0

FAVORİ

15091

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isıl İşlem Görmüş İçme Sütlerinde (Pastörize, UHT ve Laktozsuz UHT Süt) Hidroksimetilfurfural İçeriğinin Belirlenmesi
Yazarlar: Müge Urgu, Turkuaz Ecem Saatli, Aylin Türk, Nurcan Koca
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345258
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6973

5

ATIF

0

FAVORİ

6973

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.