Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Yaşar Özlem Alifakı
Yaşar Özlem Alifakı
Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
2
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-8098-5617
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
GİLABURU (VIBIRNUM OPULUS L.) MEYVESİNDEN FENOLİK BİLEŞİKLERİN ULTRASON DESTEKLİ EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Özge Şakıyan Demirkol
,
Aslı İşci Yakan
,
Yaşar Özlem Alifakı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18069
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1674
0
FAVORİ
1674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKRODALGA ile PİŞİRİLEN PİRİNÇ KEKİNİN FORMÜLASYONU ve İŞLEM KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Yaşar Özlem Alifakı
, Özge Şakıyan Demirkol
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1126
0
FAVORİ
1126
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
GİLABURU (VIBIRNUM OPULUS L.) MEYVESİNDEN FENOLİK BİLEŞİKLERİN ULTRASON DESTEKLİ EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Özge Şakıyan Demirkol
,
Aslı İşci Yakan
,
Yaşar Özlem Alifakı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18069
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1674
1
ATIF
0
FAVORİ
1674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat