Yaşar Özlem Alifakı profil resmi
Yaşar Özlem Alifakı Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 3 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 2
3 Yayın
8 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Yayınlar

0

1832

MİKRODALGA ile PİŞİRİLEN PİRİNÇ KEKİNİN FORMÜLASYONU ve İŞLEM KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Yaşar Özlem Alifakı , Özge Şakıyan Demirkol
Yayın Bilgisi: 2016 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1237

0

1237

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

2

0

1832

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.