Tevfik CEYHAN Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, AVLAMA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayın 16 Hakemlik 34 CrossRef Atıf 48 TR Dizin Atıf 144
16 Yayın
34 Hakemlik
48 CrossRef Atıf
144 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, AVLAMA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI

Yayınlar

0

FAVORİ

827

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Denizi’nde kıyı balıkçılığı ve deniz kuşları arasındaki bazı etkileşimler
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.2.04
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1947

0

FAVORİ

1947

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1717

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dalyan balıkçılığının iş sağlığı ve güvenliği açısından değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2019 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2019.36.2.09
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2318

0

FAVORİ

2318

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

2248

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

446

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1337

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Karadeniz’den 11 balık türünün boy-ağırlık ilişkileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.13
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2194

0

FAVORİ

2194

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Denizi balık türlerinin boy-ağırlık ilişkileri üzerine bir derleme
Yazarlar: Okan AKYOL , Yeşim Demir SAĞLAM, Tevfik CEYHAN
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.2.16
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2270

0

FAVORİ

2270

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fethiye’de (Ege Denizi) kullanılan derinsu orfoz oltasının teknik özellikleri
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.1.16
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2220

0

FAVORİ

2220

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir balık hali çalışanlarının mesleki sağlık ve iş kazaları üzerine bir ön çalışma
Yazarlar: Okan AKYOL , Tevfik CEYHAN , M. Akif İÇLİK
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.2.03
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2790

0

FAVORİ

2790

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Güllük Dalyanı balıkçılığı
Yazarlar: Cemil Sağlam, Okan Akyol , Tevfik Ceyhan
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.3.04
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3581

0

FAVORİ

3581

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Ege Denizi’nde kıyı balıkçılığı ve deniz kuşları arasındaki bazı etkileşimler
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.2.04
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1947

2

ATIF

0

FAVORİ

1947

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

4

ATIF

0

FAVORİ

1717

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dalyan balıkçılığının iş sağlığı ve güvenliği açısından değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2019 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2019.36.2.09
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2318

2

ATIF

0

FAVORİ

2318

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

7

ATIF

0

FAVORİ

2248

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Akdeniz için Kupesin Boops boops (Perciformes: Sparidae) Maksimum Boyu
DOI: 10.22392/egirdir.463612
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1337

5

ATIF

0

FAVORİ

1337

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Karadeniz’den 11 balık türünün boy-ağırlık ilişkileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.13
ATIF 13 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2194

13

ATIF

0

FAVORİ

2194

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Denizi balık türlerinin boy-ağırlık ilişkileri üzerine bir derleme
Yazarlar: Okan AKYOL , Yeşim Demir SAĞLAM, Tevfik CEYHAN
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.2.16
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2270

4

ATIF

0

FAVORİ

2270

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir balık hali çalışanlarının mesleki sağlık ve iş kazaları üzerine bir ön çalışma
Yazarlar: Okan AKYOL , Tevfik CEYHAN , M. Akif İÇLİK
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.2.03
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2790

4

ATIF

0

FAVORİ

2790

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Güllük Dalyanı balıkçılığı
Yazarlar: Cemil Sağlam, Okan Akyol , Tevfik Ceyhan
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.3.04
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3581

6

ATIF

0

FAVORİ

3581

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.