Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Nasim Kian-pour
Nasim Kian-pour
Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul Aydın Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
1
3
Yayın
11
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0001-9558-4077
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
İstanbul Aydın Üniversitesi
Yayınlar
ETANOLE DALDIRMA VE ULTRASON ÖN İŞLEMLERİNİN AYVANIN KONVEKTİF KURUTMA KİNETİĞİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Nasim Kian-pour
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23082
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
131
0
FAVORİ
131
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Impact of Microwave-Starch-Blanching on the Drying Kinetics, Transport and Thermophysical Properties of Green Almond
Yazarlar:
Nasim Kıan-pour
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1166340
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
220
0
FAVORİ
220
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FUNDAMENTAL DRYING TECHNIQUES APPLIED IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Yazarlar:
Nasim Kıan-pour
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Food Engineering Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1009
0
FAVORİ
1009
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Food Engineering Research
Editörlük
Aydın Gastronomy
Editör Yardımcısı , Dil Editörü
Hakemlik
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Aydın Gastronomy
International Journal of Food Engineering Research
Yayınlar
Impact of Microwave-Starch-Blanching on the Drying Kinetics, Transport and Thermophysical Properties of Green Almond
Yazarlar:
Nasim Kıan-pour
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1166340
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
220
2
ATIF
0
FAVORİ
220
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat