Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Seval Andiç
Seval Andiç
Prof. Dr.
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
63
5
Yayın
1
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
63
TR Dizin Atıf
0000-0002-8306-0222
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
KÜLTÜRLÜ VE KÜLTÜRSÜZ TEREYAĞLARINDAN FARKLI SICAKLIKLARDA ÜRETİLEN SADEYAĞLARIN BAZI ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Tekin Demir,
Seval Andiç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20118
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
596
0
FAVORİ
596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A1 Milk and Beta-casomorphin-7
Yazarlar:
Seval Andiç
, Rozelin Münevver Ayaz,
Şehriban Oğuz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1517
0
FAVORİ
1517
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sodyum Kazeinat veya Kitosan Bazlı Yenilebilir Kaplamaların Kaşar Peynirnin Bazı Kimyasal, Yapısal ve Mikrobiyolojik, Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Ümit Yalçın,
Seval Andiç
,
Suna Akkol
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.741326
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
673
0
FAVORİ
673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hakkari Bölgesinden Temin Edilen Tereyağı ve Sadeyağların Bileşimlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Evin Sevmiş,
Seval Andiç
,
Şehriban Oğuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.717665
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2159
0
FAVORİ
2159
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yazarlar:
Şehriban Oğuz
,
Seval Andiç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5432
0
FAVORİ
5432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
KÜLTÜRLÜ VE KÜLTÜRSÜZ TEREYAĞLARINDAN FARKLI SICAKLIKLARDA ÜRETİLEN SADEYAĞLARIN BAZI ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Tekin Demir,
Seval Andiç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20118
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
596
1
ATIF
0
FAVORİ
596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sodyum Kazeinat veya Kitosan Bazlı Yenilebilir Kaplamaların Kaşar Peynirnin Bazı Kimyasal, Yapısal ve Mikrobiyolojik, Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Ümit Yalçın,
Seval Andiç
,
Suna Akkol
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.741326
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
673
1
ATIF
0
FAVORİ
673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hakkari Bölgesinden Temin Edilen Tereyağı ve Sadeyağların Bileşimlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Evin Sevmiş,
Seval Andiç
,
Şehriban Oğuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.717665
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2159
3
ATIF
0
FAVORİ
2159
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yazarlar:
Şehriban Oğuz
,
Seval Andiç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5432
2
ATIF
0
FAVORİ
5432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat