avatar
Şehriban Oğuz Dr. Arş. Gör. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 3 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 3
3 Yayın
7 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

A1 Milk and Beta-casomorphin-7
Yazarlar: Seval Andiç , Rozelin Münevver Ayaz, Şehriban Oğuz
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1743

0

1743

0

2307

PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5546

0

5546

Yayınlar

4

0

2307

PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5546

3

0

5546

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.