Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şehriban Oğuz
Dr. Arş. Gör.
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
3
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
2
3
Yayın
7
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0001-6889-9487
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
A1 Milk and Beta-casomorphin-7
Yazarlar:
Seval Andiç
, Rozelin Münevver Ayaz,
Şehriban Oğuz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1867
0
FAVORİ
1867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hakkari Bölgesinden Temin Edilen Tereyağı ve Sadeyağların Bileşimlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Evin Sevmiş,
Seval Andiç
,
Şehriban Oğuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.717665
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2378
0
FAVORİ
2378
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yazarlar:
Şehriban Oğuz
,
Seval Andiç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5631
0
FAVORİ
5631
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agriculture
Van Veterinary Journal
Yayınlar
Hakkari Bölgesinden Temin Edilen Tereyağı ve Sadeyağların Bileşimlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Evin Sevmiş,
Seval Andiç
,
Şehriban Oğuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.717665
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2378
4
ATIF
0
FAVORİ
2378
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yazarlar:
Şehriban Oğuz
,
Seval Andiç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5631
3
ATIF
0
FAVORİ
5631
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat