avatar
Şehriban Oğuz Dr. Arş. Gör. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 3 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 2
3 Yayın
7 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

A1 Milk and Beta-casomorphin-7
Yazarlar: Seval Andiç , Rozelin Münevver Ayaz, Şehriban Oğuz
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1867

0

1867

0

2378

PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5631

0

5631

Yayınlar

4

0

2378

PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19121
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5631

3

0

5631

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.