Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Selda Bulca
Yrd. Doç. Dr.
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
0
Takipçi
0
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Gıda Kontaminantlarının Analizine Yönelik Elektrokimyasal Biyosensör Uygulamaları
Yazarlar:
Merve Muti İstek
,
Selda Bulca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.984543
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2720
0
FAVORİ
2720
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peyniraltı Suyu Proteinlerinin Gıda Ambalajlamada Film Ve Kaplama Materyali Olarak Kullanımı
Yazarlar:
Nergiz Yüksel
,
Merve Muti İstek
,
Selda Bulca
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.652842
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2386
0
FAVORİ
2386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotikli devam formülünde probiyotiğin canlılık çalışması
Yazarlar:
Selda Bulca
, Rana Ağalday
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2609
0
FAVORİ
2609
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Gıda Kontaminantlarının Analizine Yönelik Elektrokimyasal Biyosensör Uygulamaları
Yazarlar:
Merve Muti İstek
,
Selda Bulca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29048/makufebed.984543
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2720
1
ATIF
0
FAVORİ
2720
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peyniraltı Suyu Proteinlerinin Gıda Ambalajlamada Film Ve Kaplama Materyali Olarak Kullanımı
Yazarlar:
Nergiz Yüksel
,
Merve Muti İstek
,
Selda Bulca
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.652842
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2386
1
ATIF
0
FAVORİ
2386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat