avatar
Fatma Seda Ergenekon Prof. Dr. ANKARA UNIVERSITY, ANKARA FACULTY OF VETERINARY MEDICINE
Yayın 3 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 8
3 Yayın
8 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

ANKARA UNIVERSITY, ANKARA FACULTY OF VETERINARY MEDICINE

Popüler Yayınları

Probiyotik Kültür İle Üretilen Peynirler
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 6 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1634

0

6

1634

Yayınlar

Probiyotik Kültür İle Üretilen Peynirler
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ 6 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1634

6

1634

Antibiotic resistance profiles of vancomycin resistant enterococci in chicken meat samples
Yazarlar: Bahar Onaran , Muammer Göncüoğlu, Fatma Seda Bilir Ormancı
DOI: 10.33988/auvfd.451328
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2280

0

2280

Yayınlar

Antibiotic resistance profiles of vancomycin resistant enterococci in chicken meat samples
Yazarlar: Bahar Onaran , Muammer Göncüoğlu, Fatma Seda Bilir Ormancı
DOI: 10.33988/auvfd.451328
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2280

5

0

2280

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.