Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sevıl Cıkrıkcı Erunsal
Dr. Öğr. Üyesi
KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Biyomühendislik
Gıda Bilimleri
Kurum
KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
KEÇİBOYNUZU GAMI / KSANTAN GAMI İLAVESİNİN KEÇİBOYNUZU MEYVESİ YAN ÜRÜNLERİNDEN ELDE EDİLMİŞ YENİ NESİL ATIŞTIRMALIK TASARIMINA ETKİSİ
Yazarlar:
Afranur Donmez
, Seher Nur Sahın,
Sevıl Cıkrıkcı Erunsal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22034
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
586
0
FAVORİ
586
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ŞEKER PANCARI KÜSPESİ VE MISIR KOÇANININ ENZİMATİK HİDROLİZİNDE FARKLI FAKTÖRLERİN ETKİSİNİN İNCELENMESİ: DENEY SONUÇLARININ İSTATİSTİKSEL ANALİZLERİ
Yazarlar: Berna Leyluhan Yurtseven,
Sevıl Cıkrıkcı Erunsal
,
Mecit Halil Öztop
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21104
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
437
0
FAVORİ
437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Yayınlar
KEÇİBOYNUZU GAMI / KSANTAN GAMI İLAVESİNİN KEÇİBOYNUZU MEYVESİ YAN ÜRÜNLERİNDEN ELDE EDİLMİŞ YENİ NESİL ATIŞTIRMALIK TASARIMINA ETKİSİ
Yazarlar:
Afranur Donmez
, Seher Nur Sahın,
Sevıl Cıkrıkcı Erunsal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22034
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
586
1
ATIF
0
FAVORİ
586
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat