Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mecit Halil Öztop
Prof. Dr.
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Research on the characteristics of model meat systems with emulsion gels including different legume flours
Yazarlar:
Damla Demir
,
Emin Burçin Özvural
, Ülkü Ertuğrul,
Ozan Taş
,
Mecit Halil Öztop
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.4.11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
307
0
FAVORİ
307
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ŞEKER PANCARI KÜSPESİ VE MISIR KOÇANININ ENZİMATİK HİDROLİZİNDE FARKLI FAKTÖRLERİN ETKİSİNİN İNCELENMESİ: DENEY SONUÇLARININ İSTATİSTİKSEL ANALİZLERİ
Yazarlar: Berna Leyluhan Yurtseven,
Sevıl Cıkrıkcı Erunsal
,
Mecit Halil Öztop
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21104
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
407
0
FAVORİ
407
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
JELATİN BAZLI YUMUŞAK ŞEKERLERİN KURUTMA KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Pelin Pocan, Damla Kaya,
Mecit Halil Öztop
,
Behiç Mert
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20093
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
985
0
FAVORİ
985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
Yayınlar
JELATİN BAZLI YUMUŞAK ŞEKERLERİN KURUTMA KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Pelin Pocan, Damla Kaya,
Mecit Halil Öztop
,
Behiç Mert
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20093
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
985
1
ATIF
0
FAVORİ
985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat