Serkan Akıncı profil resmi
Serkan Akıncı Prof. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 3
3 Yayın
2 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Pazarlama Araştırma Metodolojisi

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

PAZARLAMA LİTERATÜRÜNDE HİZMET KALİTESİ KAVRAMININ DÜNÜ VE BUGÜNÜ
Yazarlar: Serkan Akıncı , Eda Atılgan İnan, Şafak Aksoy , Aslıhan Büyükküpcü
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2918

0

1

2918

Sağlık Bilinci, Çevre Bilinci ve Organik Gıda Bilgisinin Satın Alma Niyetine Organik Gıdalara Yönelik Tutum Aracılığıyla Etkisi
Yazarlar: Sophio Kvatchadze, Serkan Akıncı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akdeniz İİBF Dergisi
DOI: 10.25294/auiibfd.420809
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2765

3

1

2765

HASTANELERİN HİZMET KALİTESİ ÖLÇÜMÜNE ALTERNATİF BİR YAKLAŞIM
Yazarlar: Duygu Aydın Ünal , Raife Meltem Yetkin Özbük, Serkan Akıncı
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1854

0

1

1854

Yayınlar

HASTANELERİN HİZMET KALİTESİ ÖLÇÜMÜNE ALTERNATİF BİR YAKLAŞIM
Yazarlar: Duygu Aydın Ünal , Raife Meltem Yetkin Özbük, Serkan Akıncı
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1854

1

1854

Sağlık Bilinci, Çevre Bilinci ve Organik Gıda Bilgisinin Satın Alma Niyetine Organik Gıdalara Yönelik Tutum Aracılığıyla Etkisi
Yazarlar: Sophio Kvatchadze, Serkan Akıncı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akdeniz İİBF Dergisi
DOI: 10.25294/auiibfd.420809
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2765

1

2765

PAZARLAMA LİTERATÜRÜNDE HİZMET KALİTESİ KAVRAMININ DÜNÜ VE BUGÜNÜ
Yazarlar: Serkan Akıncı , Eda Atılgan İnan, Şafak Aksoy , Aslıhan Büyükküpcü
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2918

1

2918

Yayınlar

Sağlık Bilinci, Çevre Bilinci ve Organik Gıda Bilgisinin Satın Alma Niyetine Organik Gıdalara Yönelik Tutum Aracılığıyla Etkisi
Yazarlar: Sophio Kvatchadze, Serkan Akıncı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akdeniz İİBF Dergisi
DOI: 10.25294/auiibfd.420809
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2765

3

1

2765

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.