Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tayyibe Erten
Dr. Öğr. Üyesi
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
2
2
Yayın
2
Hakemlik
0000-0002-2150-2726
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Sürdürülebilirliği
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Trachystemon orientalis (L.) G. Don bitkisinin antioksidan aktivite, toplam fenolik madde içeriği ve -glukozidaz enzimi inhibisyon potansiyelinin araştırılması
Yazarlar:
Fatma Cebeci
,
Tayyibe Erten
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1488382
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
246
0
FAVORİ
246
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Assessment the Effects of Psyllium and Hydrocolloids in Gluten-free Noodle
Yazarlar:
Kübra Aktaş
,
Tayyibe Erten
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
190
0
FAVORİ
190
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat