Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tugba Aktar
Doç. Dr.
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
1
2
Yayın
1
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
0000-0001-8417-868X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Özellikleri
Mühendislik
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurum
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Utilizing Drying Techniques to Enhance The Quality of Avocados and Bananas For Producing Value-Added Fruit Powders in Alanya, Turkey's Plantations: A Systematic Review
Yazarlar:
Kelly Lee
,
Linda Pravinata
,
Tugba Aktar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46740/alku.1345034
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
319
0
FAVORİ
319
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CISTUS CRITICUS, FERMENTE ROOIBOS VE YEŞİL ÇAY INFÜZYONLARININ TOPLAM FENOLİK, TOPLAM ANTİOKSİDAN VE ASKORBİK ASİT İÇERİKLERİNİN KARŞILAŞTIRMALI BİR ÇALIŞMASI
Yazarlar:
Tugba Aktar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.24012/dumf.659178
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
850
0
FAVORİ
850
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mühendislik Dergisi
Editörlük
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat