Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sinan Uzunlu
Doç. Dr.
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
2
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Determining Antimicrobial and Antioxidant Activities of Kumquat and Pomelo Fruits for Potential use in Active Packaging
Yazarlar:
Sinan Uzunlu
,
Didem Selluncak
,
Ayşe İrem Kılıç
,
Salim Sezer Arslan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/2025.si.19
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
31
0
FAVORİ
31
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effect of high hydrostatic pressure on some quality parameters of a traditional tortellini-like Turkish food (mantı) packed with at modified atmosphere
Yazarlar:
Sinan Uzunlu
,
Lisa Methven
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.3.4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
666
0
FAVORİ
666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Hakemlik
Alanya Akademik Bakış
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Yayınlar
The effect of high hydrostatic pressure on some quality parameters of a traditional tortellini-like Turkish food (mantı) packed with at modified atmosphere
Yazarlar:
Sinan Uzunlu
,
Lisa Methven
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.3.4
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
666
2
ATIF
0
FAVORİ
666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI