Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ümran Çiçek
Prof. Dr.
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
2
TR Dizin Atıf
10
3
Yayın
2
Hakemlik
10
TR Dizin Atıf
0000-0002-7327-0277
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Et teknolojisi
Kurum
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Farklı Oranlarda Sarımsak, Kimyon ve Muskat Oleoresinleri ile Marine Edilmiş Hindi Göğüs Etinin Kalite Özellikleri
Yazarlar: Hamide Babaarslan,
Ümran Çiçek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
234
0
FAVORİ
234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kişniş ve Sarımsak Oleoresini ile Marine Edilmiş Tavuk Etlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar: Gökçe Yıldırım,
Ümran Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
467
0
FAVORİ
467
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tokat ilinde satışa sunulan köfte ve dönerlerin bazı fiziksel, kimyasal ve serolojik özellikleri
Yazarlar:
Alper Çimen
,
Ümran Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
700
0
FAVORİ
700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Editörlük
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Black Sea Journal of Agriculture
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat