Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yasemin Tuğba Öğünç
Arş. Gör.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Hamidiye Sağlık Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yayın
1
Hakemlik
5
1
Yayın
5
Hakemlik
0000-0002-1263-142X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme Bilimi
Gıda Özellikleri
Kurum
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Hamidiye Sağlık Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yayınlar
Ekmek Yapımında Kullanılan Farklı Kurubaklagil ve Tahıl Unlarının Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Yasemin Tuğba Öğünç
,
Neslişah Rakıcıoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.1391176
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
183
0
FAVORİ
183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Editörlük
Sağlık Profesyonelleri Araştırma Dergisi
Teknik Editör , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü
Hakemlik
Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Selçuk Sağlık Dergisi
Türkiye Sağlık Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat