Cilt: 14 -
Sayı: 2
1.722
|
9.414
İçindekiler
Research Article
-
A Chemiluminescence Based Optical Biosensor Coupled with Immunomagnetic Separation for the Detection of ββ-Glucuronidase from Escherichia coli βββ-Glucuronidase from βββ-Glucuronidase from
/ Sayfalar
: 75-84
Şeref TAĞI, Arthur G RAND
-
Inactivation Kinetics of Pectin Methyl Esterase under Thermosonication and Thermal Pasteurisation Process Conditions in Orange Juice
/ Sayfalar
: 85-91
Erdal AGCAM, Suleyman POLAT, Asiye AKYİLDİZ, Hasan FENERCİOGLU
-
Enumeration and Identification of Dominant Microflora during the Fermentation of Shalgam
/ Sayfalar
: 92-97
Zerrin ERGİNKAYA, Emel ÜNAL TURHAN
-
Effect of Milk Type, Pasteurization and Packaging Materials on Some Physicochemical Properties and Free Fatty Acid Profiles of Tulum Cheese
/ Sayfalar
: 98-104
Ayla ARSLANER, İhsan BAKIRCI
-
Effect of Environmental Factors on Heavy Metal Content of Raw Milk
/ Sayfalar
: 105-110
Serdal OGUT, Hale SECİLMİS CANBAY, Humeyra ULUDAĞ
-
Sıçanlarda Deneysel Mide Ülseri Modelinde Yeşil Çay Ekstraktı ve Peynir Altı Suyu Proteinlerinin Etkileri
/ Sayfalar
: 111-122
Ayliz VELİOĞLU ÖĞÜNÇ, Ahmet Özer ŞEHİRLİ, Berna KARAKOYUN LAÇİN, Feriha ERCAN, Hülya GÜÇLÜ, Güler TOPÇU
-
Değişik Oranlarda Salça Üretim Atıkları İlave Edilerek Üretilen Tarhanaların Oksidasyon Parametrelerinin Zamana Bağlı Değişimi
/ Sayfalar
: 123-135
Fatma IŞIK, Aydın YAPAR
-
Pul Kırmızıbiberde Capsicum annuum L. Aflatoksin B1 Oranının Yakın Kızılötesi Spektroskopi NIRS İle Belirlenmesi
/ Sayfalar
: 136-140
Murat Reis AKKAYA, Osman KOLA, Tarık YÖRÜKOĞLU, Tuğberk ANÇEL
-
Kızartılmış Kabak Dilimi Üretiminde Mikrodalga Destekli Ön Kurutma ve Derin Kızartma İşlem Koşullarının Optimizasyonu
/ Sayfalar
: 141-150
Erkan KARACABEY, Şehriban Gül ÖZÇELİK, Merve Seçil TURAN, Cem BALTACIOĞLU, Erdoğan KÜÇÜKÖNER
-
Çiğ İnek Sütü Somatik Hücre Sayısının Yoğurdun Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
/ Sayfalar
: 151-157
Selda BULCA, Mustafa DURAN, Atakan KOÇ
-
Gıda Ambalajlamada Son Gelişmeler
/ Sayfalar
: 180-188
İlyas ÇELİK, Gözde TÜMER
-
Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum
/ Sayfalar
: 209-217
Zafer ERBAY, Deniz BAŞ, Perihan KENDİRCİ, Mustafa ÇAM, Haşim KELEBEK, Pelin SALUM, Serkan SELLİ
-
Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?
/ Sayfalar
: 225-229
Ramazan GÖKÇE, Haluk ERGEZER
Collection
-
Sindirim Sistemi Modellerinde Probiyotik Mikroorganizmaların Canlılığı
/ Sayfalar
: 158-165
Emine Mine ÇOMAK GÖÇER, Firuze ERGİN, Ahmet KÜÇÜKÇETİN
-
Dondurulmuş Gıdaların Çözündürülmesinde Alternatif Bir Yöntem: Ohmik Çözündürme
/ Sayfalar
: 166-171
Ömer Faruk ÇOKGEZME, Filiz İÇİER
-
Bitkisel Yağ Rafinasyonunda Yeni Bir Yaklaşım: Minimal Rafinasyon
/ Sayfalar
: 172-179
Fahri YEMİŞÇİOĞLU, Onur ÖZDİKİCİERLER, Aytaç SAYGIN GÜMÜŞKESEN
-
Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı
/ Sayfalar
: 189-195
Metin ATAMER, Ebru ŞENEL, Adnan HAYALOĞLU, Barbaros ÖZER
-
Kızılötesi Teknolojisi ve Gıda İşlemedeki Kullanımı
/ Sayfalar
: 196-203
Neşe Yılmaz TUNCEL, N Barış TUNCEL
-
Süt Reçeli Üretim Yöntemleri ve Özellikleri
/ Sayfalar
: 204-208
Cansu TUNA, Seher ARSLAN
-
Tat-Koku İnteraksiyonları
/ Sayfalar
: 218-224
Ceren YAPAREL, Yeşim ELMACI