Cilt: 14 -
Sayı: 4
3.330
|
13.717
İçindekiler
-
Makaleler
-
Ege ve Akdeniz Bölgesindeki Gökkuşağı Alabalıklarından İzole Edilen Flavobacterium psychrophilum Suşlarının Fenotipik Ve Genetik Farklılıklarının Belirlenmesi
/ Sayfalar
: 265-275
Ahmet Tahir ERSOY, Seçil METİN, Ertan Emek ONUK
-
İzmir’in Farklı Bölgelerinde Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
/ Sayfalar
: 276-290
Berna KILINÇ, Burcu ŞEN YILMAZ, Buket GÖREN
-
Karadeniz’deki (Samsun, Ordu, Giresun) İskorpit (Scorpaena porcus Linnaeus, 1758) Balığının Biyolojisi
/ Sayfalar
: 291-302
Serap SAMSUN, Naciye ERDOĞAN SAĞLAM
-
The Nile Softshell Turtle (Trionyx triunguis): Nest Parameters and A New Nesting Site
/ Sayfalar
: 303-311
Onur CANDAN
-
Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yetiştiriciliğinde Görülen Spironucleosis Enfeksiyonlarının Tedavisinde Artemisia campestris (L)’in Kullanımı
/ Sayfalar
: 312-323
Öznur DİLER, Öznur GÖRMEZ, Sedef TERZİOĞLU, Halit BAYRAK
-
Eğirdir Gölü Su Kalitesinin Trofik Durum İndeksleriyle Belirlenmesi
/ Sayfalar
: 324-338
Cafer BULUT, Ayşegül KUBİLAY
-
Derleme
-
Denizel Kaynaklardan Elde Edilen Biyoaktif Maddeler ve Kozmetik Alanında Kullanımı
/ Sayfalar
: 339-350
Cansu METİN, Taçnur BAYGAR
-
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Tıbbi Bitkilerin Anestezik Olarak Kullanımı
/ Sayfalar
: 351-356
Seçil METİN, Öznur DİLER, Hakan DİDİNEN
-
The Importance of Consumption of Fish Meat in Early Childhood Period in Terms of Healthy Development
/ Sayfalar
: 357-364
Ebru YILMAZ, Mehmet AYDIN, Arda YILDIRIM, Pınar ŞAHİN
-
Laktik Asit Bakterilerinin Balıklarda Büyüme Performansı Üzerindeki Etkileri
/ Sayfalar
: 365-370
Nalan Özgür YİĞİT, Behire Işıl DİDİNEN, Seval BAHADIR KOCA, Tülay DEMİR
-
Kurbağa Hastalıkları
/ Sayfalar
: 371-385
Selmin ÖZER, Gülşah DÖKENEL
-
Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi
/ Sayfalar
: 386-398
Gülgün F. Ünal ŞENGÖR, Zafer CEYLAN
-
Kısa Makale