Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cansu Metin Hacisa
Dr. Arş. Gör.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
20
10
Yayın
6
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Denizel Kaynaklardan Elde Edilen Biyoaktif Maddeler ve Kozmetik Alanında Kullanımı
Yazarlar:
Cansu Metin
, Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.399363
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6691
0
ATIF
1
FAVORİ
6691
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Altınbaş Kefal (Chelon auratus) Pullarından Asitte Çözünür Kollajen Ekstraksiyonu ve Karakterizasyonu
Yazarlar:
Cansu Metin Hacisa
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: 10.46384/jmsf.1387324
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
481
0
FAVORİ
481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigating the quality changes and shelf life of vacuum shrink-packaged raw and steam-cooked blue crabs under cold storage
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Cansu Metin
,
Servet Emiroğlu
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR23012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
884
0
FAVORİ
884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı çözündürme yöntemlerinin kültür levreği (Dicentrarchus labrax Linnaeus, 1758)’nin yağ asidi kompozisyonu üzerine etkisi
Yazarlar:
Cansu Metin
,
Yunus Alparslan
,
Zerrin Ekşi
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.3.05
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
767
0
FAVORİ
767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Köyceğiz Lagünü’nden Avlanan Altınbaş (Chelon auratus) ve Mavri (Chelon labrosus) Kefallerinin Besin Kompozisyonu ve Yağ Asidi Profilinin Mevsimsel Değişimi
Yazarlar:
Cansu Metin
,
Yunus Alparslan
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.773796
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
597
0
FAVORİ
597
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nutritional Composition and Fatty Acid Profile of Commercially Important Mullet Species in the Köyceğiz Lagoon
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Cansu Metin
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
, Zerrin Ekşi, Ümran Ateş,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE2019598683
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
591
0
FAVORİ
591
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal Kabuğu Esansiyel Yağı ile Birleştirilmiş Jelatin Film Kaplamanın Buzdolabında Muhafaza Edilen Karidesin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Taçnur Baygar
,
Cansu Metin
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Tuba Baygar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.485132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1958
0
FAVORİ
1958
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Denizel Kaynaklardan Elde Edilen Biyoaktif Maddeler ve Kozmetik Alanında Kullanımı
Yazarlar:
Cansu Metin
, Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.399363
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6691
1
FAVORİ
6691
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enteromorpha intestinalis’in besinsel kompozisyonunun belirlenmesi ve gıda amaçlı kullanımının tespiti
Yazarlar:
Cansu Metin
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.1.02
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3278
0
FAVORİ
3278
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖYCEĞİZ LAGÜNÜ’NDEN AVLANAN FARKLI KEFAL (Mugilidae) TÜRLERİNİN DUYUSAL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Cansu Metin
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Aquaculture Engineering and Fisheries Research
DOI: 10.3153/JAEFR17019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
260
0
FAVORİ
260
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı soslarda 4 °C’de depolanan Gümüşi Havuz Balığı (Carassius gibelio, Bloch 1782) marinatlarının raf ömrünün belirlenmesi Latif Taşkaya • Yunus Alparslan* • Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı • Cansu Metin •
Yazarlar: Latif Taşkaya,
Yunus Alparslan
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Cansu Metin
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.1.11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2558
0
FAVORİ
2558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Journal of Aquaculture Engineering and Fisheries Research
Su Ürünleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Food and Health
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Marine Science and Technology Bulletin
Yayınlar
Köyceğiz Lagünü’nden Avlanan Altınbaş (Chelon auratus) ve Mavri (Chelon labrosus) Kefallerinin Besin Kompozisyonu ve Yağ Asidi Profilinin Mevsimsel Değişimi
Yazarlar:
Cansu Metin
,
Yunus Alparslan
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.773796
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
597
1
ATIF
0
FAVORİ
597
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal Kabuğu Esansiyel Yağı ile Birleştirilmiş Jelatin Film Kaplamanın Buzdolabında Muhafaza Edilen Karidesin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Taçnur Baygar
,
Cansu Metin
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Tuba Baygar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.485132
ATIF
12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1958
12
ATIF
0
FAVORİ
1958
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enteromorpha intestinalis’in besinsel kompozisyonunun belirlenmesi ve gıda amaçlı kullanımının tespiti
Yazarlar:
Cansu Metin
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.1.02
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3278
5
ATIF
0
FAVORİ
3278
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı soslarda 4 °C’de depolanan Gümüşi Havuz Balığı (Carassius gibelio, Bloch 1782) marinatlarının raf ömrünün belirlenmesi Latif Taşkaya • Yunus Alparslan* • Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı • Cansu Metin •
Yazarlar: Latif Taşkaya,
Yunus Alparslan
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Cansu Metin
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.1.11
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2558
2
ATIF
0
FAVORİ
2558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat